Kadobon

Bent u op zoek naar een origineel kado voor een collega, vriend(in), familielid of misschien wel de coach van het voetbalteam?
Geef een kadobon! De waarde van de kadobon bepaalt en betaalt u vooraf. U kunt aan de bar van Bar brasserie de Buren de kadobon kopen.

De kadobon is niet alleen bij De Buren te besteden, maar ook bij Bar Brasserie de Ritsz, Restaurant Abby’s en Restaurant Mojo’s!
Zo kan de ontvanger zelf bepalen waar hij/zij wil eten.

EEN KADOBON ALS KERSTGESCHENK
Op zoek naar een leuk kerstgeschenk voor uw medewerkers of zakenrelaties? Geef een dinerbon!
Wij kunnen grotere aantallen cadeaubonnen in een feestelijke cadeauverpakking leveren voor ieder gewenst bedrag. De cadeaubonnen zijn bij vier restaurants in Alkmaar te gebruiken, zo kan iedereen zelf kiezen waar hij/zij graag wil lunchen of dineren in Alkmaar. U kunt de cadeaubonnen bestellen door een mail te sturen naar info@restaurant-deburen.nl.

Kadobon

KADOBORD
Nieuw bij De Buren is het KadoBord! Een leuk en origineel kado voor bijvoorbeeld Sint of kerst.

DSC01272

Hoe werkt het?
De KadoBorden zijn verkrijgbaar bij De Buren voor € 25,- en € 50,-. Ze worden samen met speciaal kaartje verpakt in een mooi doosje. De gever kan op het kaartje een persoonlijke boodschap schrijven.

Het bord kan gebruikt worden als betaalmiddel. De ontvanger levert het bord bij het afrekenen weer in. Er wordt dan € 25 of € 50 (afhankelijk van de waarde van het bord) in mindering gebracht op de rekening.